Tahdonvoima voimanvarana

Heippa pitkästä aikaa:) Pahoittelen hiljaiseloa, kiireiden takia en ole ehtinyt tietokoneen ääreen.

Paljon kaikenlaista on tapahtunut lyhyessä ajassa. Pidin viikko sitten huiliviikkoa treeneistä ja keskityin pelkästään vain mielen hyvinvointiin. Aloitin yo-kirjoituksiin lukemisen ja voin sanoa, että välillä lämmin aurinko ja ulkoilma vei voiton. Kirjoitan ensi syksynä 2 ainetta, terveystiedon ja englannin. Tekemistä siis riittää koulun ja fitnessmallikilpailun osalta.

Päätin myös ottaa ammattiapua ruoka ja treenipuolelle. Päädyin Team Fitin, Sampo Kirjovaaran valmennukseen. Aloitin tänään ihan uudella ruokavaliolla ja treeniohjelmalla:) Kirjoitan joka toinen viikko teille tilannepostauksen, miten mun treenit sujuu ja miten se kroppa lähtee muuttumaan.

Mutta sitten itse otsikkoon, meillä oli viime torstaina kuvaukset Ruissalossa. Suuntana oli aluksi turun ostoskeskus, jossa upeat ja kestävät meikit meille loihti Inglotin meikkaajat.

IMG_3722

IMG_3750

Minä ja Nicole ihastelemassa työn tulosta:)

Itse kuvauspaikalla rannalla meistä sitten otettiin treenivideo, still-kuvat, tuotekuvat ja ryhmäkuvia. Muutama meistä ei ole ennen tämänlaisissa kuvauksissa ollut, joten oli hyvä että tunnelma oli kannustava ja rento. Sää oli jotain uskomatonta. Koko alkuviikon satoi, mutta kuvauspäivänä oli täydelliset olosuhteet hyvien kuvien takaamiseksi. Kiitos Fastille Ja Celciukselle rantaeväistä, pitämällä meidät virkeinä lämpimänä päivänä.

IMG_3776

IMG_3758 (1)

Meillä oli päivän päätteeksi yllätysaktiviteetti. Meitä oli kehotettu ottamaan mukaan ”rönttövaatteet”, eli luvassa oli vähintääkin mudassa kierimistä:D Me siinä tyttöjen kanssa naureskeltiin ja juteltiin, kunnes meidän luo käveli 3 kookasta miestä Spartangear paidat päällään. Siinä kohtaan tytöt vakavoituivat ja varmaan, jokainen osasi aavistaa, että seuraavaksi hikoillaan, mutta kenelläkään ei ollut tietoakaan kuinka paljon:D

IMG_3781

Vielä hymyilyttää

Arvasit oikein, meillä oli Spartan gearin bootcamp. Voi miten kevyeiltä nuo telamiinat näyttää tuossa kuvassa, kun hymykin on korvissa:D

IMG_3748

Taistelupari valmiiksi ja HEP!

IMG_3746

Puunerrukset vedessä. Suuhun roiskui vettä ja vaatteet kastui läpimäriksi, mutta menoa se ei haitannut.

 

IMG_3777

Siinä istuttiin kyykyssä kuin kanat orrella 😀 Pakarat oli liekeissä!

 

Kokonaisuudessaan päivä oli upea. Rakastan kameran edessä olemisesta, tunnen itseni itsevarmaksi ja kauniiksi. Vaikka tämä oli ensimmäisiä kertoja kun, minusta otetaan tällätavoin kuvia, ei minua juurikaan jännittänyt. Tätä olen jo pitkään unelmoinut ja odottanut, en siis antanut turhalle stressaamiselle ja jännittelylle tilaa, vaan annoin palaa!

Yllätysohjelma oli huikea. Tämän tyyliseen bootcamppiin tarvitaan lujaa tahdonvoimaa, vaikka kroppa kertoisi, että nyt on aika luovuttaa, mieli ei vain anna periksi. Piste. Kroppa oli todellakin äärirajoilla ja seuraavan päivän lihasjomotus kertoi, että jotain oli tehty. 😉 Suosittelen kokeilemaan, jos motivaatio on kateissa tai sitten muuten vain haluaa elämyksiä urheilusta. HUOM! meidän treeniä Antti Nurmen johdolla voi mennä kurkkaamaan tästä linkistä: http://www.iltalehti.fi/iltvurheilu/201607160085754_v9.shtml

Luja tahdonvoima pätee myös arkielämässä ja kaikessa, mitä tekee. Jos et tee mitä sun täytyy, et tuu saavuttaan sitä. Siinä sitten helposti luovuttaa tai jää samaan paikkaan loppuiäksi. Ensinnäkin pitää kysyä itseltään aina, onko valmis tekemään kaikkensa sen eteen mitä haluaa? Jos vastaus on myöntävä, sen eteen PITÄÄ olla valmis tekemään kaikkensa. Tämän kuulee usein, mutta kukaan EI tule tekemään sitä puolestasi. Sitten kun väsyttää ja ärsyttää tahdonvoima on paikallaan, kun mitään muita voimanvaroja ei löydy. Muistutan joka päivä, miksi teen tätä ja kuinka pitkällä jo olen. Se auttaa jatkamaan. Tuskinpa kukaan haluaisi heittää pitkän työn tulosta hukkaan? En minä ainakaan.

Torstain treeni saikin minut huomaamaan omassa treenaamisessa, että sitä saattaa tulla välillä sokeaksi omalle tekemiselle. Olen nyt kuukauden huomannut oman treenin tyssänneen paikoilleen ja olevan todella nihkeää. Syy oli selkeä mielestäni. 1) Tarvitsin selvästi vaihtelua ja uutta ärsykettä (uusi treeniohjelma) 2) Treenitehoni olivat turtuneet.

Onneksi bootcamp antoi mahtavan boostin ja odotan innolla tulevia treenejä. En todellakaan vielä voi tietää, mitä kaikkea oikeastaan vaatii päästä määränpäähän, mutta olen valmis tekemään sen, mitä se vaatii, sekä ottamaan vastaiskut vastaan lannistumatta niistä.

self-improvement-motivation-quotes-8

Näihin tunnelmiin -Elina

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen