Muotisäärystimet toimivat oikeasti!

Moikka 🙂 Miten teidän lukijoiden kesä on mennyt? Toivottavasti ootte ehtineet nauttia auringosta. Mä olen ja vaikka Suomen kesät on aina yllätyksiä täynnä, niin on tää kesä ollut ihana ja lämpöinen. Toivotaan, että hyvät kelit vielä jatkuu.:)

FullSizeRender (14)

Vanha otos hernesaaren rannalta 🙂

Sitten itse aiheeseen. Aluksi olin todella skeptinen niiden toimivuudesta. ”Noitahan pidetään vaan koristeena”, oli ensimmäinen lausahdus, kun ystäväni piti säärystimiä jalassa. Hassua, sillä nyt en voi olla hypettämättä Zero Pointin compression säärystimiä ja sukkia. Ensinnäkin niiden ulkomuoto on tyylikäs ja sporttinen. Niiden kanssa ei tarvitse häveten mennä kauppaan, treenien jälkeen ostoksille. Toiseksi, väriskaala on niin laaja, että sieltä kuka vaan löytää varmasti omiin treenivaatteihinsa sopivat.

IMG_4013 IMG_4012FullSizeRender (16)

Compression sukkien ja säärystimien hyötykään ei lopu pelkkään hienosteluun 😉 Niistä on todella ollut apua palautumisessa sekä suorituksissa. Niiden ideana on:

  • lisätä verenkiertoa
  • poistaa kuona-aineita
  • estää maitohappojen muodostumista
  • ehkäisee loukkantumisriskiä
  • lisää jaloissa hapentuotantoa
  • vähentää turvotusta.

FullSizeRender (15)

Olen huomannut usein penikoideni kipeytyvän pitkien lenkkien jälkeen. Sukkien ja säärystimien käyttöönoton jälkeen en ole enää kokenut kipua penikoissa. Ennen myös kärsin öisin pohjekrampeista ja yöunet usein meni plärinäksi. Nykyään saan nukutuksi ilman näitä vaivoja<3 Toinen huomioitava ero on siinä millaisia matkoja jaksan juosta. Säärystimet tukevat niin hyvin jalan lihaksia, että se näkyy jaksamisessakin. En tarkoita, että 6km lenkkeilijä jaksaisi yhtäkkiä pyrähtää maratonin tai edes puolikkaan sellaisen, mutta kyllä hyvinäkin päivinä saattaa 10 km mennä rikki:)

Käytän Zero Pointin säärystimiä lähinnä suorituksissa, kuntosalilla ja lenkkipolulla. Sukat on mukava vetää jalkaan illalla lämpimän suihkun jälkeen ja antaa kropan hetken rentoutua.

FullSizeRender (17)

Eikä siinä vielä kaikki, sillä nyt on Zero Pointin compressionin KAIKKI tuotteet -30% alennuksessa, käyttämällä koodia ZPSUMMERSALE. Mene siis osoitteeseen http://www.zpcompression.com ja löydä sopivat tuotteet omaan treenaamiseen!

FullSizeRender (18)

-Elina

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen