Helppo kolmen raaka-aineen proteiinilettu.

Moiksu!

Mä olen perso herkuille ja rakastan kaikkea makeaa, joten dieetti on rehellisesti sanottuna tehnyt välillä aika tiukkaakin pysyä ruokavaliossa nappaamatta mukaan viikonlopun toista cheatmealia :D. Keksin sitten ihan huippu reseptin netistä, jonka oon soveltanut omaan ruokavaliooni sopivaksi. Nimittäin banskuletut, jotka ovat muuten tosi makeita banaanin takia, eivätkä tarvitse muuta makeuttajaa! Tämä lettuvaihtoehto pelastaa herkunhimohetket, sekä ovat ihan super terveellisiä. Proteiinia näistä löytyy jopa liki 20g!

Resepti:

1dl kaurahiutaleita

4kpl kananmunia (vain yhdestä keltuainen)

1 banaani

img_5755

Aineet lettuihin löytyy varmasti jokaisen jääkaapista!

img_5771

Paistamiseen käytän COCOVI-kookosöljyä. Paistamiseen käy myös esim. oliiviöljy.

img_5802

Mustikat sopivat täydellisenä lisänä näihin herkkulettuihin!

img_5785

Ihania herkutteluhetkiä!

-E

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen