7. syytä olla välittämättä muiden mielipiteistä.

Moikka! Yritin eilen teille kirjoitella postausta, mutta teknisistä syistä en siihen kyennyt. 🙁

Olen nyt lähiaikoina jostain syystä ollut todella syvällisten mietteiden vallassa ja vaikka joku mua blondiksi on kutsunut. Yllätän teidät nyt tuomalla esiin mun miettelijään puolen. Satuin löytämään instagramista kyseisen kuvan:

d125748d96db5d355b1dc6903abd0cb7

Se sai minut kauhistelemaan sitä tosiasiaa, että kaikkia ei voi miellyttää samanaikaisesti ja AINA jollakin on jotain sanomista. Olen itse monesti todella perfectionistinen ja olen (huonolla omatunnonäänellä myöntäen), USEASTI välittänyt liikaakin siitä, mitä muut ajattelevat minusta. Olen juurikin tehnyt sen itselle väärän valinnan ja koittanut miellyttää kaikkia ja antanut itseni kärsiä seurauksista. Vain siksi, että muut pitäisivät minusta tai tuntisivat olonsa seurassani hyväksi. Kauheaa! Miettiessäni asiaa oikein urakalla tajusin, että:

1. Omistat kaiken itsessäsi, mitä muilla ei ole. Niin olet syntynyt juuri sinuksi, eikö olekin mahtavaa! Maailmassa ei ole kahta samanlaista, joten voit loistaa juuri omana itsenäsi. Sinua kunnioittava ihminen ei vaadi sinulta muuta.

be-you-life-quote-favim-com-622554

2.Kukaan ei ole toistaan parempi. Terve itsetunto ja tieto siitä, että me kaikki olemme samalla lähtöviivalla.

3.Omistamme kaikki ”vikoja”. Kukaan ei ole virheetön ja KUKAAN ei ole seppä syntyessään. Ihmiset löytävät AINA virheitä ihan kaikesta. Tee virheitä, opi niistä ja muista, että omat vikasi vain täydentävät, sitä kuka olet.

quote-we-all-have-the-right-to-be-wrong-and-be-loved-just-the-same-lawrence-fagg-146-1-0136

4. Jos kumarrat toiselle pyllistät toiselle. Emme voi mielyttää kaikkia. On täysin normaalia ja oletettavaa, ettei kaikkien kanssa tulla toimeen. Aina löytyy niitä, jotka eivät pidä sinusta ja haluavat pelkkää pahaa sinulle. Opi suodattamaan ikävät kommentit. Jos annat näiden henkilöiden ohjailla elämääsi, et tule saavuttamaan unelmiasi.

tumblr_lpdwg129gh1qbma4ko1_500

5.Ulkokuori voi pettää. Oletko joskus tavannut ihmisen, kuka on vaikuttanut aluksi ihan hirveältä diivalta, mutta osoittautunut maailman ihanimmaksi ihmiseksi? Muillakin voi olla ennakko-odotuksia, ole muita fiksumpi ja luovu omista ennakko-odotuksista.

6. Olet ainoa ihminen, kuka on vastuussa omasta onnelisuudestasi.  Juurikin sinä itse teet itsestäsi onnellisen. Kuuntele sydäntäsi, sieltä löydät ne asiat jotka tekevät sinusta onnellisen.  Et voi vain olettaa, että eräänä kauniina päivänä heräisit auringonsäteisiin ja linnunlauluun. Ei, ensin sinun pitää ihan itse avata verhot ja houkutella linnut ikkunasi alle.

fear-comes-from-the-mind-love-comes-from-your-heart-listen-to-the-heart-quote-1

7. Tee valintoja itseäsi varten, älä muita varten.  Olet täällä rakentamassa elämääsi itsellesi. Tee valintoja, joista voit olla tyytyväinen vanhana keinutuolissa. 🙂

quote-nature-holds-all-the-answers-go-outside-and-ask-some-questions-open-your-heart-and-listen-to-amethyst-wyldfyre-298154

Rakkaudella: Elina <3

 

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen