EXTRA postaus‼️

Heippa hei ihanaiset! Ajattelin kirjoitella teille ihan extra extra postauksen. Tosiaan ensimmäinen päivä I Love Me-messuilla on vietetty ja ihan mahtavin fiiliksin! Menoa riitti ja toivittavasti huomenna jatkuu samalla hulinalla. Kiitos kaikille ihanille ketkä sinne tänään tulivat!❤️

image

Pinjan kanssa edustamassa Casall:in pistettä.

image

Mun postauksen idea nyt lähti siitä, kun aamulla junassa ehdin istua 2 tuntia ja miettiä koko tätä matkaa, että mihinkä sitä ollaan tultu. Muistan kun kuulin ensimmäistä kertaa koko kilpailusta tiesin heti, että ”tää on se mun juttu”. En epäröinyt hetkeäkään kun lähetin keväällä hakemuksen.

Päälimmäinen tunne on kiitollisuus kaikesta kokemastani puolen vuoden aikana. Tiedän, että mikään asia ei olisi tapahtunut ilman omaa aktiivisuuttani ja asioiden toteuttamista. Silti koen vain kiitollisuutta, joka ikisestä päivästä, mitä elämä tuo tullessaan. Ja tällähetkellä kiitollisuus on heille, ketkä ovat tsempanneet ja seuraillut mun kilpailua. Teistä mun tää kaikki energia tulee! Ei kai sitä liian kiitollinenkaan voi olla, eihän?

image

Pääsimme viime kesänä Ruissalon rantaan kuvattavaksi. Kuvaajanamme toimi Petteri Peltonen.

Olen myös huomannut, että olen kasvanut henkisesti aivan älyttömästi kilpailun aikana. Mulle on selkeytynyt vahva suunta siihen, mitä haluan tulevaisuudessa tehdä ja ymmärtänyt ja oppinut itsestäni huimasti asioita, joita ei ehkä muuten olisi tullut edes ajatelleeksi. Tämä kilpailu on ollut kyllä toden teolla rutkasti itsetutkiskelua ja henkistä kasvua. Näitä asioita voisin luetella teille pitkän listan, mutta siihen tarvittaisiin varmasti 5 erillistä postausta :D, joten niistä sitten myöhemmin…

image

Väsynyt ja onnellinen Eilen vedin näiden kisojen osalta vimpan treenin, aiettä oli voittajafiilis

Kaiken tämän tunteellisuushöpinän jälkeen on aika kertoa vähän mun kilpailuvalmisteluista. Mulla tämä koko viikko on ollut lomaa, joten oon saanut RENTOUTUA. ihanaa✨ Maanantaina viimeinen tapaaminen Sampo Kirjovaaran eli mun iki-ihanan valmentajani kanssa, saan kiittää rutkasti että olen päässyt näin ammattitaitoisen käsiin. Viikko jatkui kevyehköillä treeneillä ja pienillä viimeistelyherkuilla;).

image

”Pienillä”

Erityisen paljon saan kiittää Studio Snyggin, kynsi ja ripsimuotoilijaa Kristaa! Hän taikoi mulle aivan upeat kisakunnet ja ripset minttiin!❤️

image image

image

image

Ihon ja meikin hoidan mac:in ja Vita Liberatan ihanilla ja laadukkailla tuotteilla

Kiitos siis kaikille teille, jotka olette seuranneet mun matkaani fitnessmallikilpailussa. Bloggaukseni tulee jatkumaan yhä, mutta saa uuden vivahteen ;), joten pysykää kuulolla! Tervetuloa kaikille vielä kannustamaan ja katselemaan messuille. Meidät löytää fast:in, Celsiuksen ja Casall:in osastoilta, sekä Areena lavalta KLO:12 esiintymässä.

Öitä💕 -Elina

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen