Olenko nyt pettynyt itseeni?

Moikka ihanat ja SUURET pahoittelu, että olen pitänyt pidempää ”mykkäkoulua” somesta. Syy on ollut yksinkertainen, nimittäin ajatusten sekamelska on ollu jotain niin päätä huimaavaa, että päätin ihan suosiolla antaa ajatusten kokoontua yhdeksi kokonaisuudeksi ennenkuin teille mitään kirjoittelen. 🙂

Viikko sitten sunnuntaina huipentui fitnessmalli finalistina matkani finaaliin, joka järjestettiin I Love me-messuilla Helsingissä.  Voittajaksi valittiin aivan upea Anna Korhonen. Hänen kuulumisia pääset kurkkaamaan fitnessmalli.fi sivuilta! 🙂

image

Tunteiden hyökyaalto valtasi minut finaalin jälkeen. Lavalta päästyäni pois purskahdin kyyneliin. Tottakai olin pettynyt. En lähde koskaan ”häviämään”, vaan rima on pistettävä korkealle ja itseensä on uskottava. Tottakai olen onnellinen ja iloinen muiden puolesta ja koko kilpailusta, mitä siitä olen saanut puolen vuoden aikana irti. Tunsin silti itseni epäonnistujaksi. Pelkäsin astua ulos enää koskaan, sillä päälimmäinen tunteeni oli, että kaikki ovat pettyneitä minuun. Tämähän ei ollut missään vaiheessa totta, sillä tiedän nyt läheiseni olevan ylpeitä minusta. Miksi sitten edes ajattelin näin?

image

Itseensä pettymisen syynä voi olla itselle asetetut kovat tavotteet ja suunnitelmat. Niiden musertuessa tuntee itsensä epäonnistujaksi, vaikka ei sitä ole. Kaikkensa antaneena voi olla aina ylpeä saavutuksestaan. Pettymykset on opittava kääntämään vahvuuksiksi ja ne opettavat selviämään myös suuremmista pettymyksistä.

image

Itse en kolmen parhaan joukkoon nimittäin sijoittunut, mutta olen silti ylpeä 10 finalistin joukkoon sijoittumisestani, sillä taso oli kova ja jokaiselle olisi voinut myöntää kultamitalin. Mielestäni jokainen meistä finalisteista saa olla ylpeä itsestään, sillä itsessään lavalle nouseminenkaan ei pienissä vaatteissa, muiden arvosteltavaksi ja nähtäväksi välttämättä ole itsestäänselvyys. Olen ylpeä mun tytöistä ja ennenkaikkea itsestäni❤️.

image

Haluan vielä kiittää sydämenipohjasta tätä mahdollisuutta, mikä minulle tarjoitui, sekä puolivuotista, ihmisiin joihin olen tutustunut ja jotka ovat tukeneet minua matkan ajan. Kiitos siis Janni Hussi, Emmi Lehtomaa, Nina Sarjolahti, Janette Karvonen, Kiitos tytöt, ystävät ja perhe, ja iso kiitos Zero Point, Casall, Celsius ja Cocovi❤️

image

Nyt kannattaa pysyä kuulolla, sillä muutoksia tulee blogiosoitteeseen ja uudet tuulet puhaltavat, sillä minulla on nyt käsillä täysin uusi projekti, mistä paljastan teille tulevassa postauksessa!

Kannattaa pistää mun käyttäjät seurantaan, jotta pysyt ajantasalla!❤️

Ig: elinavalve

Snapchat: elina.valve

Facebook: Elina Valve

image

Ihanaa viikonloppua kaikille❄️❤️

-E

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen